Mijn goede voornemens voor 2020

Gepubliceerd op 28 december 2019 om 17:00

Zo, alweer een jaar voorbij. Zoveel gebeurd. Leuke dingen en soms minder leuke dingen. Vaak ben je bepaalde momenten alweer vergeten maar daarom vind ik Instagram dus zo leuk (en handig). Even terug scrollen en je geheugen is weer lekker opgefrist. Ik vind deze tijd van het jaar altijd een mooi moment om plannen te maken voor volgend jaar. Goede voornemens worden ze ook wel genoemd (haha). Een beetje afgezaagd tegenwoordig maar ik houd er van. Voor mij voelt dat als schrijven in een leeg en nieuw notitieblok. En ook al gaan ze misschien niet allemaal lukken (ik houd alle opties even lekker open mochten ze mislukken) dit gevoel om nieuwe plannen te maken voor een nieuw jaar waar alles nog mogelijk is voelt toch heerlijk? 

Maar eerst nog even terug naar 2019. Het jaar dat mijn oom helaas is overleden aan die vreselijke ziekte. Maar ook het jaar dat Tjibbe ging lopen en zijn eerste woordjes zei. Het jaar dat wij dankzij mijn opa een heus vakantiehuis hebben kunnen kopen (zo onwerkelijk nog steeds). En dat ik mijn eerste échte samenwerking had (met Omoda) waar ik heel erg dankbaar voor ben. Het jaar is weer omgevlogen.

En nu is het bijna tijd voor 2020! Tijd voor een paar goede voornemens dus. Dit zijn mijn goede voornemens voor 2020:

  • Nog minder op mijn telefoon. Ik moet zeggen dat als ik mijn schermtijd vergelijk met anderen dat ik het best keurig doe. Maar persoonlijk vind ik dat dit nog wel minder kan want soms blijf ik er in hangen terwijl ik beter iets nuttigs kan gaan doen.

  • Poging 737493 om mijn zwangerschapskilo’s (die ik allang niet meer zo mag noemen) kwijt te raken. Ik heb mij ingeschreven bij Weight Watchers. Mijn moeder doet dit ook en ik ben eerder (voordat ik ging trouwen) hier ook samen met haar 10 kilo mee afgevallen. Dus we gaan het zien.

  • Vaker naar de sportschool. Want afgelopen jaar ben ik meer aan het sponsoren geweest dan dat ik daar fysiek aanwezig was. Ik ben laatst weer rustig begonnen met 1 of 2 keer per week. Na de feestdagen wil ik dit weer oppakken en hopelijk heb ik de discipline om dit vol te houden.

  • En iedereen die zich afvraagt: komt er nog een tweede kindje? Dat willen wij wel graag. Alleen is dit nou net iets wat je zelf niet helemaal voor het zeggen hebt wanneer precies (haha). Dus het zou heel leuk zijn dat ik in 2020 weer zwanger mag worden.

Dit zijn dus mijn goede voornemens/plannen voor volgend jaar. Ik ben benieuwd wat jullie goede voornemens zijn.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2020!

 
Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.