SNURK - dat zal lekker slapen!

Gepubliceerd op 15 oktober 2021 om 19:57

"Dankbaar dat ik de dekbedovertrekken van SNURK Amsterdam mag ervaren! Hieronder deel ik mijn bevindingen van de dekbedovertrekken. En alvast een tip: met de kortingscode moederleven20 krijg je tot 15 november 2021 wel 20% (extra) korting op het hele SNURK assortiment."

Wauw, waar zal ik beginnen. Ik wordt namelijk heel enthousiast van onze nieuwe dekbedovertrekken van SNURK Amsterdam. En niet alleen ik want mijn zoontje Tjibbe werd ook heel enthousiast tijdens het uitpakken van onze bestelling. Wat ik wel snap want: hallo schattige dieren afbeeldingen! Weer eens wat anders dan die saaie effen dekbedovertrekken of van die ouwbollige met bloemen of andere doorsnee printjes. Hier word je toch veel vrolijker van? 

Het uitpakken was al een feestje maar de bedden opmaken was nog leuker. En dat is vreemd want normaal is dat niet mijn favoriete klusje van de huishoudelijke taken die gedaan moeten worden. Maar dat komt natuurlijk door het leuke eindresultaat wat ons te wachten stond. En hoe leuk en gezellig dat eindresultaat eruit ziet mag je zelf beoordelen. 

 

De kwaliteit van de dekbedovertrekken voelt gelijk heel goed. En waar ik ook wel goed op ga is zo’n mooi deftig merk labeltje aan de rechter bovenhoek. Wist je trouwens dat de SNURK dekbedovertrekken in Amsterdam helemaal zelf worden ontworpen? En de reden dat de kwaliteit van het katoen zo goed aanvoelt is omdat SNURK met uitsluitend percal en percaline katoen werkt. Dit zijn de beste soorten katoen. Zo hebben al hun dekbedovertrekken met een mooi printje minimaal 160 katoen draadjes per vierkante inch. En bij hun uni kleuren dekbedovertrekken is dit zelfs 220 draadjes (percal). Dat zijn er nogal wat! Om je een goed beeld te geven hoeveel dat dan zijn: het gemiddelde katoenen beddengoed heeft 100 draadjes per inch. Daarnaast is het katoen biologisch en duurzaam en heeft de productie van het beddengoed minimale impact op het milieu.

Maar genoeg geneuzel over feitjes. Wij zijn super blij met onze nieuwe dekbedovertrekken en zullen heerlijk tussen de diertjes slapen vannacht. Nieuwsgierig geworden naar de producten en andere prints? Hieronder de linkjes naar de producten en de website van SNURK Amsterdam. Slaap lekker!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.