Bestellen

Zodra je wat leuks in de shop hebt gevonden voeg je het product toe aan je winkelmandje. Als je klaar bent met winkelen kun je de bestelling afrekenen. Tip: voor €0,50 kun je jouw bestelling feestelijk laten inpakken. Ook is het mogelijk om een cadeau rechtstreeks naar degene te sturen waaraan je het cadeau wilt geven. Laat dit dan even weten in het vakje 'opmerkingen' tijdens het bestelproces. Zo kunnen wij daar rekening mee houden en een feestelijk kaartje meesturen gericht aan de ontvanger. 

 

Betalingsmogelijkheden

iDeal
Met iDeal betaal je makkelijk en veilig! De betaling bevindt zich uiteraard in een beveiligde omgeving. Aan betalen met iDeal zitten geen extra kosten verbonden. Het betalingsverkeer loopt via Mollie. Je zult de naam 'Mollie' dan ook terugvinden op je rekeningafschrift.

 

Vooraf overmaken
Na het plaatsen van een bestelling ontvang je hier een bevestiging van per mail. In deze mail vind je alle informatie die je nodig hebt om de betaling te voldoen. Zodra wij de betaling hebben ontvangen wordt je bestelling verder in behandeling genomen. De betaling dient binnen 24 uur te worden uitgevoerd. Als dit niet het geval is zullen wij helaas de bestelling annuleren.