Wie zijn wij


Super leuk dat je op mijn website kijkt! Hier zie je mijn kleine gezinnetje. Mijn man Berend (4 jaar getrouwd en 13 jaar samen) en Tjibbe (geboren in mei 2018). Wij wonen met veel plezier in een hoekwoning in het mooie Aldeboarn (Friesland). Onze droom is om ooit een vrijstaande woning te kopen met een grote tuin. In die tuin willen we dan een aantal safaritenten plaatsen en daar een bed & breakfast van maken. In mijn zwangerschap ben ik begonnen met een website en het schrijven van blogs. In eerste instantie voor mijzelf onder het mom “leuk voor later”. Maar ik weet hoe leuk het is om een herkenbare blog te lezen van een ander over iets wat jij op dat moment ook meemaakt. Dus ik hoop zo anderen ook dat gevoel te geven en wellicht te inspireren. Later kwam daar nog een webshop bij. Eerst waren het geen serieuze ideeën maar toen begon het toch te kriebelen om te gaan ondernemen. Dus zie hier het resultaat!Hier tien weetjes over mij:

  • Ik ben een echte ambivert. Ik houd van sociale contacten en om lekker hysterisch en gezellig te doen. Maar op andere momenten ben ik het liefst alleen en heb ik totaal geen behoefte om te praten zodat ik weer kan ‘opladen’.
  • Stiekem verslaafd aan energie drink sugar free, ik drink het maar 1 of 2 keer per week maar als het niet slecht voor me was dan het liefst elke dag.

  • Mijn grootste hobby is boodschappen doen, en dan voornamelijk ook de boodschappenlijstjes maken + bijbehorende weekmenu’s. Ik houd er ook gewoon van om nieuwe producten te ontdekken en daar dan iets mee te maken/bedenken.

  • Een andere hobby is koopjes jagen. Lekker sneupen in een kringloopwinkel of iets wat je graag wilt hebben zo goedkoop mogelijk proberen te scoren bijvoorbeeld op Marktplaats.

  • Ik geloof heilig in karma en ‘the law of attraction’. Ik heb veel situaties meegemaakt waardoor ik het wel moet geloven. Toeval bestaat niet!

  • Een aantal jaren geleden waren wij nog actieve festival-gangers en dan bezochten we met name het genre hardcore en hardstyle.

  • Toen Tjibbe 7 maanden oud was verruilde ik mijn fulltime baan als bedrijfsleider voor een parttime baan als klantenservice medewerker bij een auto dealer om meer van Tjibbe te kunnen genieten. Ik heb nu een leuke baan én geniet van het leven!

  • Mensen kennen mij als degene die altijd lacht en in is voor een grapje. Ik ben zelden chagrijnig en bekijk van nature alles en iedereen altijd vanaf de positieve kant.

  • Ik heb vier tattoos en vier piercings (tong, navel, tragus en helix).

  • Als ik op tijd ben rijd ik het liefst met de auto helemaal op binnendoor weggetjes naar mijn bestemming. SLAM!FM aan en een huisgemaakte cappuccino mee voor onderweg. Love it!

 

Berend: 31 jaar, Arianne:
29 jaar en Tjibbe: 3 jaar.